Екип

Стилиян Върбанов Върбанов
Стилиян Върбанов Върбанов Длъжност: Изпълнителен директор
Учредител и член на управителния съвет съм на Сдружението. Още през 2004 година по програма ФАР започнахме изпълнението на двустранни проекти и така през 2007 година се роди идеята за учредяване на българо-румънско сдружение. От тогава до днес съм ръководил изпълнението на няколко трансгранични проекта, всички завършили с постигане на планираните резултати.
Светлана Емилова Димитрова-Сотирова
Светлана Емилова Димитрова-Сотирова Длъжност: Координатор проект
Имайки предвид педагогическото си образование, съм убедена в позитивната трансформираща роля на качественото образование и в това, че то дава избор на възможности за развитие. Щастлива съм, че получих точно такава възможност и през 2011 година станах част от неуморният екип на Сдружението. За мен работата винаги е била преди всичко отговорност и всеотдайност. Основното ми качество е амбицията и вярвам, че правилно съчетана с достатъчно воля и ефективно усвояване на информацията и организация на времето, успехът е гарантиран. Ценя спокойствието и усещането за добре свършена работа и смятам, че това са нещата, към което човек винаги трябва да се стреми в своята кариера.
Извън професионалния опит, обичам да се срещам с различни хора, да отдавам времето си на полезни каузи и да спортувам.
Илиана Валентинова Георгиева
Илиана Валентинова Георгиева Длъжност: Мениджър комуникации
В организацията съм от края на 2009 година. По правилото, че „Всички хубави неща стават случайно”, така случайно, в средата на трудовата си кариера, намерих „своята работа”. От тогава до днес развих и продължавам да развивам много личностни и професионални качества. Разбрах, че мога отлично да се справям с организиране на събития, с работа с медиите, да контактувам със собственици на фирми и с партньори по проекти. Успешно завършилите начинания ми вдъхват увереност за нови такива и за разширяване обхвата на дейностите както териториално, така и по отношение на целевите групи и тематичната насоченост. Педагогическото и икономическото ми образование, постоянното учене и желанието ми да помагам на хората са в основата на успешното ми развитие като професионалист и човек.
Снежана Петрова Чолакова
Снежана Петрова Чолакова Длъжност: Финансов експерт
Да работиш в една от водещите организации в сферата на управлението и разработването на проекти, съфинансирани от ЕФРР на ЕС по Програмата за ТГС Румъния – България е предизвикателство. Въпреки дългогодишният ми професионален опит, работата тук ми даде възможност за по-големи компетенции в областта на управлението на проекти, финансирани от ЕС. Смятам, че това е правилната посока на развитие не само в личен план, но и като цяло за страната ни.
Диана Цветанова Митева
Диана Цветанова Митева Длъжност: Финансов експерт
Работя в организацията от средата на 2013 година. Какво ме вдъхновява и мотивира в работата ми? Тук имам възможността да изпробвам силата на своите идеи и да се срещам с много и различни хора. Имам безценна възможност във все по-глобализиращия се свят да контактувам с интернационални партньори, да се запознавам с междукултурните различия и да се уча от успешния опит на нашите партньори. Тук намирам необходимите за мен дози вдъхновение, свобода и креативност.